Bananensplit of Paddo’s

Nu we het toch over Paddo’s hebben. Achteraf bekeken ben ik er van overtuigd dat ik bij een incident ben geweest waarbij er ook Paddo’s gebruikt zijn met fatale gevolgen.

We krijgen de melding van een naakte vent die op auto’s springt. Op dat moment denk je nog, natuurlijk het is midden in de nacht op zondagnacht, het zal wel een geintje van de meldkamer zijn. Toch maar even gaan kijken voor de zekerheid. Ter plaatse niets te zien, echt niet. We kijken nog een keer over onze schouder de gracht in en dan komt er een hysterische vrouw aanrennen. ” Gelukkig jullie zijn er, een naakte man heeft mijn voorruit vernield en is hier het water ingesprongen”. Mijn collega en ik zoeken beide naar een verborgen camera van bananensplit, maar toch de emoties van die vrouw zijn echt. Mijn collega blijft bij het water staan en ik loop mee naar haar auto twee straatjes verder. Stik, inderdaad heel de voorruit kapot en bloedsporen op de ruit. Mijn portofoon rammelt, mijn maatje meldt dat ik terug moet komen naar het water, er is nog een getuige die hetzelfde verhaal vertelt.

Om een lang verhaal kort te maken, we laten duikers en nog twee extra voertuigen komen. De duikers gaan te water op de aangewezen plek en halen 12 minuten later een lijk, een man, naakt naar boven. De vrouw naast mij valt flauw, het was dus waar. Later blijkt dat de man samen met een andere vrouw wiet heeft gebruikt en ook een soort paddenstoelen heeft gegeten. Die vrouw dacht dat hij een psychose kreeg en heeft hem laten lopen. Een fatale Paddo-psychose ……..

Lees ook:Van zielig grietje naar valse heks
Lees ook:Er zit een luchtje aan
Lees ook:Hulpverlenen aan hen die deze behoeven
Lees ook:9112
Lees ook:Jongen dood na vuurwerk afsteken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.