Patrick van der Eem vast

Met boeven van je boeven, dat blijkt maar weer eens nu Patrick van der Eem is aangehouden voor de mishandeling van zijn vriendin met een ijzeren staaf. Wat een lefgozer zeg. Ik keur het slaan van wie dan ook niet goed, maar je eigen partner met een wapen bewerken. Dan ben je echt een flinke vent.

 

Ja Patrick, dat is de keerzijde van bekend zijn. Alles wordt uitgemeten in de pers. Maar vertel eens eerlijk, hoe vaak heb je je meisje al geslagen. De cijfers wijzen uit dat een vrouw gemiddeld pas na het 4de incident contact durft op te nemen met de politie…. Geen Peter R de Vries die je hieruit gaat redden hoor. Ik dacht dat jij je leven gebeterd had. En dat vluchten voor de politie, aard van het beestje?

Met zo’n vent heb ik echt geen medelijden. Natuurlijk weet ik dat er ook vrouwen zijn die het bloed onder iemands nagels vandaan kunnen halen. Maar kom op zeg. Als man een vrouw gaan slaan…of een vrouwelijke politieagente gaan slaan. ( hè meneer de bekende voetballer uit Brabant) Dat blijft laf.

Ook ik heb eens een door het lint gaande crimineel te dicht in mijn persoonlijke ruimte gehad, met een blauw oog als resultaat. Meneer wilde niet blazen tijdens een alcoholcontrole en vond het nodig om een vrouw die anderhalve kop kleiner was en 50 kilo lichter, maar toevallig een blauwuniform droeg, in het gezicht te slaan.  Risico van het vak? Dat heb ik echt al vaker gehoord en weet aan wie ik deze bal vandaag doorspeel, namelijk onze “BN’ers”.

Lees ook:Hier word ik nou ziek van
Lees ook:En dan ben ik een stomwijf
Lees ook:Taxieeeeee
Lees ook:Machteloos
Lees ook:Vrienden kun je kiezen collega’s niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.