Politie mensen houden niet van rode verf!

rode verf deurWaar gaat het heen met Nederland, zo ben je boeven aan het vangen, zo zit je mooie witte deur vol met rode verf. Er kleeft bloed aan de handen van politieagenten”

Nou als je het echt wilt weten. Ja, dit gebeurt regelmatig, zeker wanneer we ledenmaten moeten verzamelen die verspreid liggen op een spoorrails, omdat de persoon die het niet meer zag zitten dit wel een geschikte manier vond. Fijn ook voor de nabestaande. Ook wanneer we een steekwond mogen dicht drukken, nadat de zoveelste burger om een compleet zinloze reden is neergestoken in de straat waar de rest van het dorp altijd de boodschappen haalt, heeft dat rode goedje de neiging om aan onze handen te blijven plakken. Er is namelijk niet altijd tijd om bij acute noodsituaties handschoenen aan te trekken. Vergeet trouwens ook niet de echtelijk twist waarbij de enige uitweg uit relatieproblemen kennelijk dat bierflesje blijkt te zijn, die gemakshalve maar even kapot geslagen is op de tafel rand en waarvan een gapende wond het gezicht van een eens zo stralende vrouw versiert.

Wanneer je als diender echt pech hebt dan tref je al deze incidenten in een dienst van 8 uur aan. We worden geacht dit heel normaal te vinden ( “ze kiezen er toch zelf voor om dat werk te doen”) en krijgen er immers, met zo'n 1650 euro netto per maand, een riant salaris voor toch!??

Lees ook:Vrienden kun je kiezen collega’s niet
Lees ook:Bananensplit of Paddo’s
Lees ook:Koningwinter helpt inbreker aanhouden
Lees ook:Alberto Stegeman voorzien op Politie!?
Lees ook:Patrick van der Eem vast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.